Легенда:

  • JavaScript
  • CSS3
  • HTML5
  • PHP
  • MySQL

Користејќи го знаењето и искуството стекнато при имплементација на бројни проекти, ние сме тука да Ви понудиме решенија кои ќе ги задоволат сите Ваши потреби кои ќе го подобрат Вашиот бизнис и Вашата работа ќе ја направат полесна.
Нашиот тим ќе се потруди да Вашата веб страна биде направена по највисоки стандарди и најнови технологии.

Ние обезбедуваме професионален дизајн, хостирање и програмирање на Вашиот веб сајт, а со тоа самите ние се издвојуваме над другите компании. Сите наши веб страни имаат професионален и сопствен дизајн. Нашиот веб развивачки тим ќе Ви испорача ефикасна веб страна со која Вие ќе се гордеете.

Зошто да не одберете?

Поради:

  • Брзо вчитување на веб страната
  • Компитабилност со сите интернет пребарувачи и прелистувачи
  • Прегледност и лесно пребарување на страната
  • Прецизни информации
  • Дизајн кој ќе одговара на нашата стратегија и цел

 

 

Нашиот процес на изработка во 3 чекори

планирање & стратегија

планирање & стратегија

дизајнирање & развивање

дизајнирање & развивање

тестирање & објавуање

тестирање & објавуање

ВРВ